Silver Volcano – Jade és Druzy Achát ásvány karkötő, dobozos

5440 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, Megjegyzésbe írd be rendeléskor, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A kosárba tételhez válassz méretet!

A nagyméretű, csillogó ezüstre festett eredeti Druzy achát és matt rózsa Jade féldrágakő karkötő harmóniáját a karkötő elejére tervezett csillogó cirkónia köves dísz, valamint a nagyméretű (10 mm-es) fényes ezüstporral festett druzy achátok teszik teljessé. Körben 8 mm-es matt rózsa jade és fehér tűz achát ásványgolyók találhatók. Rendkívül elegáns tervezésű ásvány karkötő, az M.King kollekció exkluzív, elegáns darabja. A Druzy achát golyókon természetes repedések találhatók, melyeken különösen szépen csillog az ezüst festés. Ez a csodaszép karkötő stílusával és színeivel megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

Az ékszer ásványai és tartozékai:

– 10 mm-es Ezüst DRUZY Achát
– 8 mm-es matt rózsa Jade
– 8 mm-es roppantott fehér tűz Achát
– Ezüst színű strasszos díszek
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta a csatnál
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Ásványok hatásai:

ACHÁT

Az achát ásványok hatása nagyon sok problémára adhat megoldást. Az achátok jótékonyan hatnak az agyműködésedre, keringési rendszeredre. Emésztési problémákra és a nyirokrendszer működésének erősítésére, a szem és bőr betegségeinek elkerülésére vagy gyógyítására is megfelelő.

Az achátok lelkünkre is nyugtatólag hatnak, önbizalmunk megerősítésében segít, bátrabbak leszünk, elkerülnek a negatív energiák. Megtisztítja auránkat, gondolatainkat, elménket, lelkivilágunk egyensúlyának megteremtéséhez hozzásegít.

JADE

A Jade ásványi kő idális választás kimerültség, fáradtság, levertség és stressz esetén, mert segíti az idegek helyreállítását. Jótékony hatása ismert a veseműködésre, méregtelenít és gyorsítja a sebgyógyulást is. A termékenység ásványaként emlegetik, emellett a sav-lúg arányt is pozitívan súlyozza. Mivel anyagcserédre is pozitív hatással van, így elhízás ellen vagy fogyókúrádban is segítségedre lesz.

Mentálisan is pozitív hatásáról ismert a Jade ásvány, kreativitásodat, önmegvalósításodat, döntéshozatalaidat támogatja. Általános energiaforrás, inspirál. A béke és nyugalom szimbóluma a Jade, vonzza a szerencsét, elűzi a rossz gondolataidat és önállóságodat támogatja. Vonzza a barátokat, szerelmet.

Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.