Silk Marble – Tigrisszem és Napkő ásvány karkötő, dobozos

5440 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, Megjegyzésbe írd be rendeléskor, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A kosárba tételhez válassz méretet!

A csillogó beige-barnás Napkő és vörösesbarna Tigrisszem (macskaszem) féldrágakő karkötő harmóniáját a karkötő elejére tervezett henger formájú napkő és nemesacél gömb díszek teszik teljessé. A beige-barna szín örök divat, az elegancia színe. Az M.King kollekció exkluzív, elegáns darabja. Megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is. Férfiak és Nők is viselhetik. Különleges formája, valamint az eredeti ásványok minősége és árfekvése miatt is ideális ajándékötlet.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

Az ékszer ásványai és tartozékai:

– 8 mm-es Napkő gyöngyök
– 8 mm-es vörös Tigrisszem gyöngyök
– téglalap alakú Napkő
– Ezüst színű díszek
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta a csatnál
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Ásványok hatásai:

TIGRISSZEM

Ismert fájdalomcsillapító ásvány a tigrisszem. Emellett jótékonyan hat a légzőrendszerre, a tüdő betegségeire, ízületekre, csontokra, csonttörésre is. Koncentrációdra, idegi betetségre, agyi funkcióra és a szemmel kapcsolatos betegségekre nyújthat segítséget a tigrisszem ásvány.

Döntéshozatalaidban, a stressz kezelésében és leküzdésében, a problémák megoldásában és céljaid megvalósításában is segítségedre lehet a tigrisszem ásványkő, megteremti belső harmóniádat és békédet.

NAPKŐ

A Napkő ásvány az öngyógyításban játszik nagy szerepet. Felerősíti öngyógyító képességedet, csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladásokat, erősíti a porcokat, így reuma ellen is jó hatású. Idegeidet is rendben tartja, elnyomja a depressziót.

A hosszú élet és boldogság ásványaként tartják számon a Napkő ásványt, a harmónia ásványa. Az Istenek köveként szerencsét is hoz a mondák szerint. Gondoskodik megfelelő energiaellátásodról, életerővel tölt fel, elűzi a depressziót és félelmet és stimulálja a vegetatív idegrendszert.

Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.