Love is in the Air – kagylógyöngy és korall exkluzív ékszerszett (nyaklánc + karkötő + fülbevaló) dobozban

21300 Ft

Exkluzív ásvány nyaklánc és ásvány karkötő és fülbevaló ékszerszett korallból és mesterséges gyöngyből.

Nyaklánc: Csatos, erős acélhuzalra fűzve. Mérete választható 50 vagy 60 cm. Válassz a listából méretet. Ha nem választasz, az 50 cm-es láncot küldjük.
Karkötő:
Mérete (csukló körbemért méret): 14-24 cm-ig választható. (Válaszd ki a megfelelő méretet az opciók közül.)
Fülbevaló: Rozsdamentes acél + a felsorolt ásványok. Mérete kb 4-5 cm.

A kosárba tételhez válassz méretet!

Az M.King ásvány ékszerszett kollekció exkluzív, elegáns darabja ez a mesterséges gyöngyből és korallból álló ásvány nyaklánc és karkötő. Megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló ásvány ékszernek, legyen akár ásvány karkötő vagy ásvány nyaklánc, esetleg fülbevaló, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van. Karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy bármilyen alkalomra a legszebb ajándék ez a csodálatosan szépre tervezett ásvány ékszer.

Kifinomult, elegáns esküvőre is tökéletesen megfelelő gyöngy és korall ékszer szett, de akár a hétköznapokat is feldobhatod vele. Nem túl sok, nem túl kevés, pont annyira díszes, amennyire kell. Korall és valódi gyöngyök, csodás fényű ékszerek. Vadító piros és selymes fehér, a legszebb párosítás.

A szett tartalma:

Nyaklánc: Csatos, erős acélhuzalra fűzve. Mérete 50 cm. 
Karkötő:
Erős acélhuzal delfinkapoccsal és 5 cm hosszabbítólánccal.
A csuklódat körbemérheted centivel vagy cérnával is.

Fülbevaló: Rozsdamentes acél + a felsorolt ásványok. Mérete kb 4-5 cm.

Az ásvány ékszer méretét az ásványok és díszek típusa határozza meg, ezért a kiválasztott mérethez képest a kész ékszer 1-2 cm-rel, a karkötő pedig 0,5 cm-rel hosszabb vagy rövidebb is lehet.

Az ásvány ékszer tartozékai:

– 6 mm-es fehér színű mesterséges gyöngyök
– 8 mm-es piros korall gyöngyök
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta.
– Technika: Extra erős acélsodrony delfinkapoccsal (lánc), extra erős gumidamil (karkötő), de kérhető a karkötő is acélsodronyra kapoccsal.
– M. King márkadobozzal szállítjuk!

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Az ásványok nem egyformák, valamelyest eltérnek a képen látottaktól. A felületükben is lehetnek apró egyenetlenségek, színeltérések.

Az ásvány ékszerben található ásványok jótékony hatásai:

KORALL

Testünkre: A vörös korall energiával tölti fel a testet. Menstruációs panaszok esetén ajánlott, keringést javító hatású és vérképző ásvány. Terhesség alatt és után is viselendő.

Lelkünkre: Csökkenti a depressziót, segíti az életút követését. Elűzi az aggodalmakat és a rémálmokat, nyugtat.

Az ásványok hatásait a szakirodalomban található leírások alapján tettük közzé, használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést és diagnózist! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!
A monitorok eltérő színbeállításai, valamint az ásványok egyedi jellegéből adódóan a fotókon látható termékhez hasonló színű és mintázatú terméket szállítunk.
Bizonyos ásványok érzékenyek hő és víz hatására, ezért fürdésre nem ajánljuk. EZ A TERMÉK RENDELÉSRE KÉSZÜL, GYÁRTÁSI IDEJE 2-3 NAP + 1 NAP SZÁLLÍTÁSI IDŐ.