Klasszikus elegancia exkluzív mesterséges gyöngy ékszerszett, dobozban

12800 Ft

Egy exkluzív divatos mesterséges gyöngy ékszerszett, amely ásvány nyakláncból, ásvány karkötőből és fülbevalóból áll.

Nyaklánc: Csatos, erős acélhuzalra fűzve. Mérete választható 50 vagy 60 cm. Válassz a listából méretet. 
Karkötő:
Mérete (csukló körbemért méret): 14-24 cm-ig választható. (Válaszd ki a megfelelő méretet az opciók közül.)
Fülbevaló: Rozsdamentes acél + a felsorolt ásványok. Mérete kb 4-5 cm.

Ha szeretnél egy üzenőkártyát is a dobozba, a rendelés végén a Megjegyzésbe beírhatod az üzenet szövegét! Ez a szolgáltatás ingyenesen jár az ékszerhez!

A kosárba tételhez válassz méretet!

Cikkszám: STM-as-531-sz Kategóriák: , , , , Címke:

Ajándékozd meg magad vagy szeretteid egy különleges ásvány nyaklánc, ásvány karkötő és ásvány fülbevaló ékszerszettel. Klasszikus elegancia jellemzi az exkluzív mesterséges gyöngy ékszerszettet, melyet márkadobozzal és logóbilétával szállítunk.

Az üzenőkártyával még személyesebbé teheted az ajándékozás örömteli pillanatát, hiszen nem csak egy csodálatosan szép ékszerszettet ajándékozol szeretteidnek, hanem egyedi, saját feliratozású üzenőkártyát is kérhetsz hozza, a te saját gondolataiddal. Az ajándékozás így örök emlék marad. Ásvány ékszereink időtállóak, minőségi kidolgozásúak, és egy kedves üzenet az ajándékdobozban még nagyobb örömöt okoz majd.

Az M.King ásvány ékszer kollekció exkluzív, elegáns darabja. Megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is, bármilyen alkalomra viselhető. Klasszikus, gyöngyházfehér félig fényezett festésű 6 és 8 mm-es ásványgyöngyökből készül. Egy esküvői fogadás elengedhetetlen tartozéka. Viselheti akár a menyasszony, akár az örömanya is, hiszen bármilyen öltözékhez megfelelő a fehér szín. A gyöngysor mindig az elegancia kifejezése volt, a Hölgyek már nagyon régóta kedvelik az ásványgyöngyök természetes szépségét. Egy szép ásvány ékszer, ásvány karkötő vagy ásvány nyaklánc sohasem megy ki a divatból.

Azonnal továbbajándékozható, mivel M.King márkajelzésű ékszerdobozzal szállítjuk. Az ásványgyöngy ékszereket dobozban kell tartani.

Időtálló, csodálatosan szép ékszerszett. Ez az ékszer mesterséges ásványokból készült, igényes kidolgozással.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból készült ásvány ékszer szettnek, legyen akár ásvány karkötő vagy ásvány nyaklánc, esetleg fülbevaló, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van. Karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy bármilyen alkalomra a legszebb ajándék ez a csodálatosan szépre tervezett ásvány ékszer.

Kifinomult, elegáns esküvőre is tökéletesen megfelelő gyöngy ékszer szett, de akár a hétköznapokat is feldobhatod vele. Nem túl sok, nem túl kevés, pont annyira díszes, amennyire kell. Kétféle méretű gyöngyök, csodás fényű ékszerek.

A szett tartalma:

Nyaklánc: Csatos, erős acélhuzalra fűzve. Mérete választható 50 vagy 60 cm. Válassz a listából méretet. 
A karkötőhöz a csuklódat körbemérheted centivel vagy cérnával is.
Fülbevaló: Rozsdamentes acél + a felsorolt ásványok. Mérete kb 4-5 cm.

Az ásvány ékszer méretét az ásványok és díszek típusa határozza meg, ezért a kiválasztott mérethez képest a kész ékszer 1-2 cm-rel, a karkötő pedig 0,5 cm-rel hosszabb vagy rövidebb is lehet.

Az ásvány ékszer tartozékai:

– 6 és 8 mm-es fehér színű édesvízi gyöngyök
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta.
– Technika: Extra erős acélsodrony delfinkapoccsal (lánc), extra erős gumidamil (karkötő), de kérhető a karkötő is acélsodronyra kapoccsal.
– M. King márkadobozzal szállítjuk!

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Az ásványok nem egyformák, valamelyest eltérnek a képen látottaktól. A felületükben is lehetnek apró egyenetlenségek, színeltérések.

Az ásványok hatásait a szakirodalomban található leírások alapján tettük közzé, használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést és diagnózist! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!
A monitorok eltérő színbeállításai, valamint az ásványok egyedi jellegéből adódóan a fotókon látható termékhez hasonló színű és mintázatú terméket szállítunk.
Bizonyos ásványok érzékenyek hő és víz hatására, ezért fürdésre nem ajánljuk. EZ A TERMÉK RENDELÉSRE KÉSZÜL, GYÁRTÁSI IDEJE 2-3 NAP + 1 NAP SZÁLLÍTÁSI IDŐ.