Devil Red – Fazettált Ónix és Hegyikristály féldrágakő karkötő, dobozos

4990 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, Megjegyzésbe írd be rendeléskor, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A kosárba tételhez válassz méretet!

Az élénkpiros hegyikristály és fekete fazettált ónix féldrágakő karkötő harmóniáját a strasszos dísz és nemesacél gömbdíszek teszik teljessé. Élénk színei vidámságot hoznak a mindennapokba, az M. King kollekció feltűnő, látványos darabja. A piros-fekete örök divat, minden öltözékhez passzol. Illik akár egy elegáns partihoz, akár a hétköznapokra is.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

A féldrágakő ékszer ásványai és tartozékai:

– 8 mm-es fazettált Ónix ásványgyöngyök
– 8 mm-es roppantott piros Hegyikristály gyöngyök
– Strassz dísz
– Nemesacél golyó díszek
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta a csatnál
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

A féldrágakő ásványok hatásai:

ÓNIX

Immunerősítő képessége közismert az Ónix ásványnak. Amellett, hogy megvéd az általános  fertőzésektől, csillapítja a fájdalmat, a gyulladásokat, akár egy foggyulladásról, akár csontokat érintő problémáról van szó. Az agyunk tevékenységét is serkenti, segít a logikus gondolkodásban, valamint fülzúgásra, egyensúlyzavarokra és látásgyengeség esetén is segítséget nyújthat az ónix ásvány.

A negatív energiák is elkerülnek az ónix ásványkő hatására, erősíti az önképet, így céljaink eléréséhez is segítséget nyújt. Hatásos nagyobb stressz, depresszió esetén is, csillapítja félelmeinket, fokozza az életerőt és kitartást, súlyozza a jin-és jang energiákat.

HEGYIKRISTÁLY

A 12 Mesterkristály egyike a hegyikristály. Nem csupán külseje, csillogó és varázslatos kristályos csillogása teszi ellenállhatatlanná a hegyikristályból készült ékszereket, hanem a hegyikristály testünkre és lelkünkre pozitívan ható fizikai és lelki gyógyhatása is közismert.

A hegyikristály az egyik legerősebb gyógyító ásvány, ami a többi ásvány hatását is felerősíti.

Megerősíti a tested funkcióit, ellenállóképességedet megnöveli. Emellett a hegyikristály fájdalom- és lázcsillapító, serkentő hatású. Rossz alvásra, pszichoszomatikus betegségekre, depresszióra is jó választás, emellett erősíti és szabályozza az immunrendszeredet, emésztőrendszeredet, anyagcserét, nyirokkeringést, hormonrendszert, látást, szívritmust, veseműködést, pajzsmirigy működést. Emellett bőrpanaszokra (pattanás, kiütés, ekcéma, allergia és sebgyógyulás), valamint ízületi fájdalomra és gyulladások gyógyítására is segítségedre lehet a hegyikristály.

Lelkünkre is pozitívan hat a Hegyikristály, mivel nyugtató hatású, így elkerül a depresszió, és könnyebben kezeled a stresszt, valamint testi-lelki-szellemi kimerültség ellen ideális. Auratisztító, kiegyensúlyozottá tesz és véd a negatív energiáktól.

Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.