Calm Sun – Napkő, Achát, Lavrikit ásvány karkötő, nemesacél szív charmmal vagy anélkül, dobozos

6440 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, a rendelés végén a Megjegyzésbe írd be, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A karkötőt kérheted charmmal, vagy anélkül is. Amennyiben nem kérsz rá charmot, Megjegyzésbe írd be.

A kosárba tételhez válassz méretet!

Az elegáns beige-barnás csillogó Napkő és matt Tűz achát, Lavrikit féldrágakő karkötő harmóniáját a karkötő elejére tervezett csillogó cirkónia köves díszek, valamint a nemesacél szív charm teszi teljessé. Ha nem szeretnél a karkötőre charmot, megjegyzésbe írd be a rendelés végén.

A karkötő tervezése elegáns, visszafogott, mégis nagyon látványos darab. Bár a lavrikit szürke színű, különösen szép harmóniában áll a fehér tűz acháttal és csillogó beige napkővel.

Ez a karkötőnk az M.King kollekció exkluzív, keresett darabja. Színe és stílusa miatt megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

Az ékszer ásványai és tartozékai:

– 8 mm-es Napkő gyöngyök
– 8 mm-es Lavrikit gyöngyök
– 8 mm-es roppantott fehér Tűz Achát
– Nemesacél szív charm, kb 1 cm-es
– Arany színű strasszos díszek
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

 

Ásványok hatásai:

ACHÁT

Az achát ásványok hatása nagyon sok problémára adhat megoldást. Az achátok jótékonyan hatnak az agyműködésedre, keringési rendszeredre. Emésztési problémákra és a nyirokrendszer működésének erősítésére, a szem és bőr betegségeinek elkerülésére vagy gyógyítására is megfelelő.

Az achátok lelkünkre is nyugtatólag hatnak, önbizalmunk megerősítésében segít, bátrabbak leszünk, elkerülnek a negatív energiák. Megtisztítja auránkat, gondolatainkat, elménket, lelkivilágunk egyensúlyának megteremtéséhez hozzásegít.

NAPKŐ

A Napkő ásvány az öngyógyításban játszik nagy szerepet. Felerősíti öngyógyító képességedet, csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladásokat, erősíti a porcokat, így reuma ellen is jó hatású. Idegeidet is rendben tartja, elnyomja a depressziót.

A hosszú élet és boldogság ásványaként tartják számon a Napkő ásványt, a harmónia ásványa. Az Istenek köveként szerencsét is hoz a mondák szerint. Gondoskodik megfelelő energiaellátásodról, életerővel tölt fel, elűzi a depressziót és félelmet és stimulálja a vegetatív idegrendszert.

LAVRIKIT

A Lavrikit méregtelenítő hatása ismert, ezen kívül vérnyomáscsökkentő és idegnyugtató, stresszoldó hatása is van. Spirituálisan segít a kommunikációban, segít nyitni mások felé. Nyitottabbá és közvetlenebbé tesz, objektívebben láthatjuk a világot általa. Képesek leszünk pozitív változtatásokra életünkben.

 

Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.