Black Labyrinth – Tűz Achát, Hematit és Jade ásvány karkötő, dobozos

4990 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, Megjegyzésbe írd be rendeléskor, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A kosárba tételhez válassz méretet!

Uniszex karkötő. A látványos tűz achát, hematit és jade karkötő harmóniáját a karkötő elejére tervezett nagyobb méretű ásványgolyók teszik teljessé. Körben 8 mm-es ásványgolyók találhatók. Látványos, hangsúlyos ásvány karkötő férfiak és nők részére is. A fekete-ezüst szín örök divat, az elegancia színe. Az M.King kollekció exkluzív, elegáns darabja. Megfelelő akár a hétköznapokra, akár alkalomra is.

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

Az ékszer féldrágakő ásványai és tartozékai:

– 10 mm-es fazettált fekete Tűz Achát
– 8 mm-es ezüst hematit ásványok
– 10 mm-es fazettált fekete Jade ásványok
– Nemesacél díszek
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta a csatnál
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Ásványok hatásai:

JADE

A Jade ásványi kő idális választás kimerültség, fáradtság, levertség és stressz esetén, mert segíti az idegek helyreállítását. Jótékony hatása ismert a veseműködésre, méregtelenít és gyorsítja a sebgyógyulást is. A termékenység ásványaként emlegetik, emellett a sav-lúg arányt is pozitívan súlyozza. Mivel anyagcserédre is pozitív hatással van, így elhízás ellen vagy fogyókúrádban is segítségedre lesz.

Mentálisan is pozitív hatásáról ismert a Jade ásvány, kreativitásodat, önmegvalósításodat, döntéshozatalaidat támogatja. Általános energiaforrás, inspirál. A béke és nyugalom szimbóluma a Jade, vonzza a szerencsét, elűzi a rossz gondolataidat és önállóságodat támogatja. Vonzza a barátokat, szerelmet.

ACHÁT

Az achát ásványok hatása nagyon sok problémára adhat megoldást. Az achátok jótékonyan hatnak az agyműködésedre, keringési rendszeredre. Emésztési problémákra és a nyirokrendszer működésének erősítésére, a szem és bőr betegségeinek elkerülésére vagy gyógyítására is megfelelő.

Az achátok lelkünkre is nyugtatólag hatnak, önbizalmunk megerősítésében segít, bátrabbak leszünk, elkerülnek a negatív energiák. Megtisztítja auránkat, gondolatainkat, elménket, lelkivilágunk egyensúlyának megteremtéséhez hozzásegít.

HEMATIT

A hematit ásvány általános fájdalomcsillapító hatása közismert. Hát-, váll-, derékfájdalmak enyhíthetők hematittal, vértisztító és méregtelenítő hatása miatt a sebek, vérömlenyek gyógyulását is gyorsítja. Javítja a memóriát és koncentrációt, és vashiány, vérszegénység és érelmeszesedés esetén is hatásos. Lábdagadás, visszér, aranyér problémára megoldás lehet.

Hematit segítségével erősítheted akaraterődet, legyőzheted szenvedélybetegségeidet, például fogyókúrához vagy más káros szenvedélyed leküzdéséhez ad biológiai és lelki segítséget a hematit ásvány.

Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.