Black Geometry – Achát és Hematit uniszex ásvány karkötő (10 mm), dobozos

5440 Ft

Tartós ékszer, nem nyúlik, nem szakad. Ez a termékünk csatos acélsodronyra készült, de kérheted csat nélküli rugalmas gumidamilra is. Amennyiben rugalmas damilra kéred, Megjegyzésbe írd be rendeléskor, hogy csat helyett rugalmas gumidamilt kérsz.

A kosárba tételhez válassz méretet!

A nagyméretű (10 mm) fekete achát golyókból és 8 mm-es ezüst színű hematit golyókból álló karkötő harmóniáját a karkötő elejére tervezett téglalap alakú achát ásványdíszek teszik teljessé. A fekete szín örök divat, az elegancia színe. Ezt a látványos karkötőt férfiak és nők is viselhetik, minden öltözékhez és minden alkalomra megfelelő. Az M.King kollekció exkluzív, elegáns darabja. 

Mivel márkadobozban szállítjuk, ajándékba is adható, a megajándékozott nagyon fog örülni egy ilyen szép és természetes ásványokból álló karkötőnek, ami nem csupán a szemet gyönyörködteti varázslatos szépségével, hanem lelkünkre és egészségünkre is pozitív hatása van.

Az ékszer ásványai és tartozékai:

– 10 mm-es csíkos fekete Achát
– 8 mm-es ezüst hematit ásványok
– fekete téglalap Achát díszek
– Nemesacél díszek
– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta a csatnál
– Záródása: delfinkapocs és 5 cm hosszabbító lánc
– Technika: extra erős acélsodrony (nem gumidamil), nem szakad.
– M. King márka doboz tartozék!

Válaszd ki a megfelelő csuklóméretet az opciók közül.

Ha nem választasz méretet, alapesetben a 17 cm-es csuklóra való méretet küldjük.

A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.

Ásványok hatásai:

ACHÁT

Az achát ásványok hatása nagyon sok problémára adhat megoldást. Az achátok jótékonyan hatnak az agyműködésedre, keringési rendszeredre. Emésztési problémákra és a nyirokrendszer működésének erősítésére, a szem és bőr betegségeinek elkerülésére vagy gyógyítására is megfelelő.

Az achátok lelkünkre is nyugtatólag hatnak, önbizalmunk megerősítésében segít, bátrabbak leszünk, elkerülnek a negatív energiák. Megtisztítja auránkat, gondolatainkat, elménket, lelkivilágunk egyensúlyának megteremtéséhez hozzásegít.

HEMATIT

A hematit ásvány általános fájdalomcsillapító hatása közismert. Hát-, váll-, derékfájdalmak enyhíthetők hematittal, vértisztító és méregtelenítő hatása miatt a sebek, vérömlenyek gyógyulását is gyorsítja. Javítja a memóriát és koncentrációt, és vashiány, vérszegénység és érelmeszesedés esetén is hatásos. Lábdagadás, visszér, aranyér problémára megoldás lehet.

Hematit segítségével erősítheted akaraterődet, legyőzheted szenvedélybetegségeidet, például fogyókúrához vagy más káros szenvedélyed leküzdéséhez ad biológiai és lelki segítséget a hematit ásvány.

 Az ásványok hatásait az általánosan megtalálható információk, leírások alapján tettük közzé, az ásványok használata illetve ásványokból készült ékszerek viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!

Az ásvány ékszerek valódi ásványokat tartalmaznak, melyekből nincs két egyforma, ezért színük és mintájuk minimálisan eltérhet a képen látott terméktől.

Az ásvány ékszereket lehet minden nap viselni, azonban óvni kell a tűző napsütéstől és víztől őket, mert bizonyos ásványok elszíneződhetnek és sérülhetnek a szélsőséges körülmények hatására.